Erotisch Thema

Striptease thema’s en specials

Striptease Service Lido heeft vele Stripteasethema’s om aan te bieden, te veel om op te noemen! Onderstaande lijst is onder andere wat wij kunnen bieden.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij zoveel acts en thema’s verzorgt dat het bijna onmogelijk is dat wij het nog niet hebben gedaan, maar mocht je een bijzonder idee hebben dan zijn wij heel nieuwsgierig en helpen daar graag bij!

Neem contact met ons op door een email te sturen naar: {This email is obscured. Your must have javascript enabled to see it}

Professionele Strippers

Onze strippers zijn zeer ervaren en professioneel. Zij kunnen een feest goed “lezen” en halen altijd het onderste uit de kan!
Striptease service Lido heeft alleen de beste en mooiste dansers en danseressen.

Ook onze mannelijke strippers zijn niet te versmaden en kunnen het vrouwelijke publiek uitzinnig maken!
Meer over onze mannelijke strippers weten? Bel ons op: +31(0)6-41558574

 

 

NEWS

Onze mannelijke en vrouwelijke Strippers:

Blije klant

  • Vrijgezellenfeest georganiseerd voor mijn beste maat. Natuurlijk is een stripper dan heel leuk. Op zoek op google en kwam al snel uit op Striptease service Lido. Inderdaad goed service! Was een top avond met een bloedmooie stripper!

    Blije klant

    Blije klant - Zelfstandig ondernemer

Blije klant

  • Ik en mijn beste vriendinnen hebben mijn zus een verrassing gegeven voor haar verjaardag. Wij hebben een stripper gevraagd om als politieagent aan te bellen en te zeggen dat ze haar auto niet goed had geparkeerd… Haar gezicht toen hij zijn broek in één ruk uittrok….

    Charleen

    Charleen - Ik werk in een dierenwinkel